Achtste editie - Thema: 'Je t'aime' [1]

Ja, ook dit jaar pakt Stichting PEM weer uit met de viering van Quatorze Juillet. Het Franse feestje vindt plaats in het vertrouwde Faliezusterpark, bij het Pater Vinktorentje, in het stadpark.

In deze donkere tijden van toenemende aggressie en intolerantie hebben wij allemaal wel wat extra liefde nodig, vandaar dat het thema dit jaar Je t'aime is.

Allicht denkt u dan aan het roemruchte nummer van de Franse rebel Serge Gainsbourg, die 25 jaar geleden veel te jong stierf. Gainsbourg zal in de programmering van Disco Le Sud die dag veelvuldig aan bod komen. Naast oude Franse chansons serveert Disco Le Sud ook actuele Franse popmuziek.

Niet enkel plaatjes, nee hoor, er is ook volop livemuziek in de middag- en avonduren te horen (zie blok programma-info) plus een fraaie openluchtfilm te zien.

Wij houden u hier op de hoogte, en u houdt die donderdagmiddag en -avond vrij.

Beloofd?

Au revoir!