'Maastricht en France' - concert + stadswandeling | 2014

Onder het motto ‘Maastricht en France’ vindt op 13 juli de eerste uit de reeks Stadsparkconcerten en stadswandelingen plaats van Tout Maastricht. Geniet van Franse chansons en variété door het Belgische duo Edwin Paques en Willy Appermont en maak al wandelend kennis met het Franse verleden van Maastricht.

Fort St. Pieter

Voorafgaand aan het concert kunt u deelnemen aan een rondleiding door Fort St. Pieter en Grotten Noord met als thema : Frans verleden. Beleef de Sint Pietersberg zowel bovengronds als ondergronds. Stap terug in de tijd in het fort uit begin 1700, dat hoog boven de stad uittorent. Onder leiding van een gids bezoekt u de galerijen en bomvrije ruimtes van het fort.

Het podiumprogramma begint om 14.30 uur bij de Tapijnkazerne, Gebouw M (ingang via de poort aan de Prins Bisschopsingel). Toegang is gratis.